Ελλάδα

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο μετά τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες απο τα ηχογραφημένα μηνύματα για την φωτιά στο Μάτι.

Οξύνεται η κόντρα μεταξύ της αντιπολίτευσης και της κυβέρνησης για τα όσα απίστευτα ακούγονται στα ηχητικά μεταξύ των αξιωματικών της Πυροσβεστικής.

Η εμπλοκή και οι απειλές πολιτικών προσώπων δεν είναι κάτι καινούργιο στην Ελλάδα. Είναι μάλλον ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Η πανίσχυρη δύναμη που αποκτούν τα κόμματα μόλις έρθουν στην εξουσία, υπερκαλύπτει όλες τις δομές, όλη την δημόσια ζωή του κράτους.

Δεν είναι απλά ότι υπήρχε απειλή απο πολιτικούς προϊστάμενους σε στελέχη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Το θέμα είναι ότι αυτές οι απειλές αφορούσαν την συγκάλυψη θανάτου ανθρώπινων ψυχών. 102 άνθρωποι έγιναν απλά αντικείμενα, στην ανικανότητα, την κομματοκρατία, την στήριξη των ημετέρων προκειμένου να δικαιολογήσουν την αδυναμία κυβέρνησης και οργάνωσης της χώρας.

Οι ίδιοι οι πολιτικοί που κατηγορούνται σήμερα, εγκαλούσαν τους προηγούμενους πολιτικούς σε άλλες φωτιές για την ανικανότητα τους και τις ευθύνες τους. Σήμερα που έκαναν τα ίδια φωνάζουν και εκμετάλλευση του γεγονότος και πολιτική λάσπη.

Ήδη υπάρχουν απειλές, μηνύσεις, γνώμες, δικηγόροι που λένε την νομική τους άποψη, πολιτικοί που λένε την πολιτική τους άποψη, αλλά στο τέλος δεν θα γίνει απολύτως τίποτε. Θα ξεχαστούν τα θύματα, καθώς ανάμεσα τους δεν βρισκόταν κάποιο σπουδαίο πρόσωπο, ήταν όλοι τους απλοί άνθρωποι, οι διπλανοί μας άνθρωποι και στην θέση τους θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας.

Ο ιστός της αράχνης πιάνει τα μικρά έντομα και ζωύφια, τα μεγάλα έντομα τον ξεσκίζουν!

Related posts

Η Ανατολική Μεσόγειος έχει μετατραπεί σε χώρο εντάσεων”, ανακοίνωσε η Τετάρτη στο Twitter η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλωρεντία Παρλί.

Δημήτρης Δημητριάδης

Liberation: «Είμαστε όλοι Έλληνες Ευρωπαίοι»

Δημήτρης Δημητριάδης

Καμιά αυταπάτη. Ο Ερντογάν δεν εγκατέλειψε το σχέδιό του να στραγγαλίσει το Καστελόριζο ακόμη και με ναυτικό αποκλεισμό

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy