Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Στη χρήση απινιδωτή εκπαιδεύονται τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης

Τη στάση κοινωνικής ευθύνης που τα χαρακτηρίζει επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, που εκπαιδεύονται στη χρήση απινιδωτή, ώστε σε περίπτωση ανάγκης να μπορούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους. Η εκπαίδευση των Δημοτικών Αστυνομικών πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου.

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα μέσα, ώστε να συμβάλει στην ενίσχυση της ασφάλειας των συμπολιτών μας. Έχοντας ήδη εκπαιδεύσει εργαζόμενους στην καθαριότητα και στην πολιτική προστασία, σήμερα εκπαιδεύουμε και τη Δημοτική Αστυνομία στη χρήση απινιδωτών», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χάρης Αηδονόπουλος, σημειώνοντας ότι «η Δημοτική Αστυνομία βρίσκεται στους δρόμους της πόλης 16 ώρες την ημέρα».

Για μια πρωτοβουλία που σώζει ζωές μίλησε από την πλευρά του ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις που αφορούν τη Δημοτική Αστυνομία Δημήτρης Δαγκλής. Όπως ανέφερε ο ίδιος, ήδη ένας μεγάλος αριθμός Δημοτικών Αστυνομικών έχει πιστοποιηθεί σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με τον κ. Δαγκλή, ο απινιδωτής με τον οποίο εξοπλίζεται η Δημοτική Αστυνομία θα βρίσκεται σε καθημερινή βάση σε ένα από τα νέα δίκυκλα με τα οποία ενισχύθηκε η υπηρεσία, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επέμβασης σε περίπτωση ανάγκης.

Related posts

Πετούν πατίνια στη θάλασσα και πανηγυρίζουν! (βιντεο)

Σταύρος Καρυπίδης

Σε λειτουργία η πρώτη πιστοποιημένη παιδική χαρά στο Πλαγιάρι στο Δήμο Θέρμης

Δημήτρης Δημητριάδης

Η 30η Συνάντηση Φιλαρμονικών Ορχηστρών Δήμου Καλαμαριάς διαδικτυακά το Σάββατο και την Κυριακή 21/11 – 22/11

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy