Ελλάδα Πολιτική

Στουρνάρια οι γυναίκες στην αριθμητική σύμφωνα με τον τέως Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου και τα στουρνάρια τα εκφράζει η Υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως.

Απίστευτες δηλώσεις απο τον τέως Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος απο τον αριθμό των μαθητών που δήλωσε η Υπουργός παιδείας για τις τάξεις της νέας σχολικής χρονιάς και την τοποθέτησε μαζί με όλες τις γυναίκες σε επίπεδο κάτω του μετρίου ή αλλιώς στουρνάρια.

Στην ανάρτηση τους με αφορμή τη δήλωση της Νίκης Κεραμέως για 17 μαθητές κατά μέσο όρο ανά τάξη, προέβη σε μια σεξιστική ανάρτηση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως η υπουργός “ενισχύει το στερεότυπο ότι οι γυναίκες δεν σκαμπάζουν από αριθμητική“.

Είναι δεδομένο ότι η κ. Κεραμέως μας κοροϊδεύει. Συνειδητά.
Όμως με την ανακοίνωση των 17 μαθητών κατά μέσο όρο ανά τάξη, ενισχύει και το στερεότυπο ότι οι γυναίκες δεν σκαμπάζουν από αριθμητική. Ψιλά γράμματα θα πείτε.

Εδώ εστειλαν υφυπουργό της κυβέρνησης σε γιορτή μίσους, η αναπαραγωγή των στερεοτύπων είναι το πρόβλημα; Και, όμως”, έγραψε ο τέως υπουργός Παιδείας.

Η αντίδραση της κ. Κεραμέως ήταν άμεση, ενώ στον λογαριασμό του κ. Γαβρόγλου στο Face Book έγινε χαμός, με το σύνολο να τον καταδικάζουν και να τον βρίζουν.

Οι γνωστές πάντως κυρίες που στηλιτεύουν με την πένα τους κάθε πολιτική, μένουν εκκωφαντικά σιωπηρές. Για τις ευχές του κ.Τσίπρα στους Έλληνες για την γιορτή της Παναγίας, ξίνισαν τα μούτρα τους και τον έθαψαν αμέσως. Για τον κ. Γαβρόγλου ……….. σιωπή!

Πάντως λόγω της κατακραυγής βγήκε και έκανε και δεύτερη ανάρτηση ………. διορθωτική και χειρότερη απο την πρώτη, κατηγορώντας όλους τους άλλους ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ειρωνευόταν την λέξη στερεότυπο και η κ. Κεραμέως απλά το επιβεβαιώνει !!!!

Η κοινή γνώμη πάντως μάλλον περιμένει την επόμενη ανάρτηση του, που θα κατηγορεί τις Ξανθιές, τους Εθνικόφρονες, τους Φασίστες, τους αμόρφωτους, τους Νεοδημοκράτες, το ΚΙΝΑΛ οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν απο υψηλή πολιτική ανάλυση και ειρωνία.

Αναμένεται η απάντηση των Γυναικών απο το πολιτικό περιβάλλον του!

Related posts

Covid 19 – 35 νέα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα την Πέμπτη 16.7.2020 – τα 13 στις πύλες εισόδου της χώρας.

Δημήτρης Δημητριάδης

«Ενίσχυση & επέκταση της Ρευματολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος Θεσσαλονίκης»

Δημήτρης Δημητριάδης

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η καρικατούρα του ΚΙΝ.ΑΛ.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy