Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ωραιοκάστρου σε μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου που βραβεύτηκαν με Ετικέτα Ποιότητας eTwinning

Με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για τη συμμετοχή τους στο eTwinning Έργο «Here Comes the Sun» βραβεύτηκαν μαθήτριες και μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου.

Το Έργο υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2019-2020, σε συνεργασία με το Kalkara Primary, St Margaret College, Malta.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συνεχάρη τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για την διάκριση, αποστέλλοντας συγχαρητήρια επιστολή, στην οποία αναφέρεται:

«Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη βράβευση των μαθητριών και των μαθητών του περσινού τμήματος Β2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για τη συμμετοχή τους στο eTwinning Έργο «Here Comes the Sun», όπως επίσης και για τα υψηλής ποιότητας συνεργατικά αποτελέσματα του έργου.

Eπιθυμώ να συγχαρώ τις υπεύθυνες υλοποίησης του έργου, την κ. Μαρία Πανουσιάδου, εκπαιδευτικό 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου και την κ. Graziella Scicluna, εκπαιδευτικό Kalkara
Primary, Malta, καθώς επίσης και την κ. Άννα Γεράση, υποδιευθύντρια και μουσικό του σχολείου για τη συνεισφορά της στο έργο ως προσκεκλημένη συνεργάτιδα στη δράση «Sing our song».

Στις μαθήτριες και τους μαθητές μας απευθύνω τα πιο θερμά συγχαρητήρια, τους αξίζουν τα εύσημα. Με τη συμμετοχή τους στο έργο αποδεικνύουν πως μέσα από τη συνεργασία, τη σωστή
καθοδήγηση, την έμπνευση και τη θέληση μπορούν να κάνουν σπουδαία βήματα εμπρός και να πετύχουν το στόχο τους. Νιώθουμε υπερήφανοι για εσάς, σας ευχαριστούμε γιατί αποδεικνύετε ότι έχουμε στον τόπο μας, στο Ωραιόκαστρο, μαθητές και εκπαιδευτικούς που μπορούν να κατακτήσουν την κορυφή!».

Related posts

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ενεργοποίησε τηλεφωνική γραμμή για του πολίτες για τα αδέσποτα ζώα.

Δημήτρης Δημητριάδης

1 με 3 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη το Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, στο πλαίσιο της Έκθεσης Τεχνολογίας

Δημήτρης Δημητριάδης

Θεσσαλονίκη – 63 συνταξιούχος αποπειράθηκε να αρπάξει 10χρονη ανήλικη που πουλούσε χαρτομάντηλα

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy