Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια άρχισε να λειτουργεί στο Δήμο Ωραιοκάστρου

“Εγκαινιάζουμε στο Ωραιόκαστρο Συμβουλευτικό Σταθμό για την Άνοια και αποδεικνύουμε στην πράξη ότι στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ότι είμαστε συμπαραστάτες στα άτομα της τρίτης ηλικίας και μεριμνούμε για να έχουν καλή ποιότητα ζωής”. Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, κατά τη διάρκεια του Αγιασμού που τελέστηκε στα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια στο Δήμο Ωραιοκάστρου το πρωί της Πέμπτης, 3 Σεπτεμβρίου 2020.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε και χαιρέτισε η πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, Μάγδα Τσολάκη. “Πρόκειται για την αρχή μιας σπουδαίας και μεγάλης ιστορίας. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουν όλοι πως και εδώ, στο Ωραιόκαστρο, γίνεται πολύ σπουδαία δουλειά και πλέον από κανέναν παππού και καμία γιαγιά δεν θα λείπει η ποιότητα ζωής”, τόνισε η κ. Τσολάκη, σημειώνοντας ότι θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της τη λειτουργία του Σταθμού στο Ωραιόκαστρο. “Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου για την πρωτοβουλία της να συστήσει Συμβουλευτικό Σταθμό για την Άνοια. Θα ανακουφιστούν πολλές οικογένειες και πολλοί ηλικιωμένοι θα έχουν τη φροντίδα που χρειάζονται”, σημείωσε ο Χρήστος Μήττας, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της ΠΚΜ, που παραβρέθηκε στα εγκαίνια μεταφέροντας και τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή, κατόπιν ραντεβού που θα μπορούν να κλείσουν οι ενδιαφερόμενοι καλώντας στο τηλέφωνο 2313304068. Υπεύθυνες είναι η Θεονύμφη Λαμπάκη και η Φανή Τσαλγιάννη.

Related posts

Δήλωση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα με αφορμή τη νέα προσφυγή για το μετρό

Σταύρος Καρυπίδης

H Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Δημητριάδης

Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης – Εντόπισε μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικό

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy