Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Συνάντηση του Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου με τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα

Γεύμα εργασίας στον Βουλευτή Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα, παρέθεσε ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον Δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό να θέτει τα αρκετά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και εντοπίζονται κυρίως στο θέμα των υποδομών. Ο πληθυσμός του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου πολλαπλασιάστηκε τα τελευταία χρόνια, χωρίς αυτή η πληθυσμιακή έκρηξη να συνοδευτεί από αντίστοιχη βελτίωση των υποδομών, γεγονός που δημιουργεί μία σειρά σοβαρών προβλημάτων στην καθημερινότητα των δημοτών. Ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος στη βόρεια Ελλάδα έχει βάλει σε προτεραιότητα την κατασκευή σχολικών μονάδων στον Εύοσμο, το Κορδελιό και άνωθεν του περιφερειακού, την κατασκευή του σταδίου και του κολυμβητηρίου, τη βελτίωση του δικτύου απορροής των ομβρίων υδάτων, όπως επίσης και τις αναπλάσεις κεντρικών οδών και πάρκων.

Related posts

Εγγραφή στον Κατάλογο Καλλιτεχνών και Επαγγελματιών της Τέχνης και του Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Δημητριάδης

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – Διεθνής ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την «Επισκευή και συντήρηση ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ

Δημήτρης Δημητριάδης

Επανάσταση και Ελευθερία 1821-2021: η αρχή της Σύγχρονης Ελλάδος

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy