Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Συνάντηση του Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου με τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα

Γεύμα εργασίας στον Βουλευτή Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα, παρέθεσε ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον Δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό να θέτει τα αρκετά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και εντοπίζονται κυρίως στο θέμα των υποδομών. Ο πληθυσμός του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου πολλαπλασιάστηκε τα τελευταία χρόνια, χωρίς αυτή η πληθυσμιακή έκρηξη να συνοδευτεί από αντίστοιχη βελτίωση των υποδομών, γεγονός που δημιουργεί μία σειρά σοβαρών προβλημάτων στην καθημερινότητα των δημοτών. Ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος στη βόρεια Ελλάδα έχει βάλει σε προτεραιότητα την κατασκευή σχολικών μονάδων στον Εύοσμο, το Κορδελιό και άνωθεν του περιφερειακού, την κατασκευή του σταδίου και του κολυμβητηρίου, τη βελτίωση του δικτύου απορροής των ομβρίων υδάτων, όπως επίσης και τις αναπλάσεις κεντρικών οδών και πάρκων.

Related posts

Μεγάλη στρατηγική συνεργασία του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ με το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Δημητριάδης

Δήμος Θερμαϊκού – Συγκέντρωση αγαθών για την Καρδίτσα

Δημήτρης Δημητριάδης

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αύριο. Θα παρακολουθήσει την δοξολογία για τον Πολιούχο

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy