Κόμματα

Συνέντευξη τύπου του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης αύριο Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Την πόλη της Θεσσαλονίκης επέλεξε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 ΓιάνηςΒαρουφάκης προκειμένου να ανακοινώσει τον «οδικό χάρτη» προς το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25 με όλες τις σημαντικές ημερομηνίες και «σταθμούς». Γι αυτό το λόγο θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα Μ.Αναγνωστάκης του Δημαρχείου της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια(στις 4 μ μ) θα πραγματοποιηθεί Οργανωτική Σύσκεψη των Περιφερειακών Συντονιστικών Επιτροπών(ΠΣΕ) Μακεδονίας-Θράκης, παρουσία του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 ΓιάνηΒαρουφάκηκαι  μελών της ΟΕΣΚΕ, εγκαινιάζοντας τις προσυνεδριακές διαδικασίες.

Σήμερα Παρασκευή 1η Νοεμβρίου στις 18.00 μμ ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 ΓιάνηςΒαρουφάκης είναι καλεσμένος από τους φοιτητές του DiEM25 του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και θα μιλήσει (στο αμφιθέατρο ΝΟΕ) με θέμα «Πανεπιστήμιο: Από το άσυλο στην αγορά».

Related posts

Έτσι παρακολουθούν τους δημοσιογράφους, με το λογισμικό «Pegasus» της NSO

Σταύρος Καρυπίδης

Σωστή κίνηση από τον Στέλιο Πέτσα

Σταύρος Καρυπίδης

Οι απολύσεις προμηνύουν λουκέτα σε καταστήματα των ΕΛΤΑ

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy