Εκδηλώσεις

Συναυλία ‘Symphonic ROCKstorm’

Μετά την πολύμηνη περίοδο περιοριστικών μέτρων, η 15η Ιουλίου 2020 είναι η ημέρα που σε όλη τη χώρα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μπορούν και πάλι να γίνουν ζωντανά.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης συμπράττει με τους Storm string quartet και υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Χάρη Ηλιάδη υποδέχεται το κοινό της πόλης με έναν εκρηκτικό συνδυασμό ροκ και συμφωνικής μουσικής προσφέροντας του μία δυνατή μουσική εμπειρία που ξεσηκώνει και το πιο απαιτητικό κοινό.

4 δεξιοτέχνες μουσικοί, μέλη του Storm string quartet, ο Έκτορας Λάππας (βιολί), η Μαρία Ζαχαριάδου (βιολί), η Μαρία Χρίστοβα (βιολοντσέλο) και ο Ρενάτο Δαμονίτσα (βιόλα) και τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Θεσσαλονίκης μέσα από τις πρωτότυπες διασκευές ερμηνεύουν με ενέργεια, πάθος, δυναμισμό και φαντασία την μουσική των Scorpions, Deep Purple, ACDC, Metallica, Nirvana, Guns & Roses, έτσι όπως δεν έχει ξανακουστεί.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει με δύο ορχηστρικά κομμάτια του συγκροτήματος Coldplay σε διασκευή για ορχήστρα του Θοδωρή Παπαδημητρίου, θα ερμηνευτεί σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση το έργο «Iridium» για ορχήστρα του συνθέτη Αλέξανδρου Ραΐδη ενώ τις ενορχηστρώσεις των έργων υπογράφουν οι: Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Εκτορας Λάππας
Η εντυπωσιακή βραδιά θα καλωσορίσει στο κοινό και άτομα με μειωμένη ακοή. Σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία All και τη σχολή Ελληνικής Νοηματικής γλώσσας Smiyl, η παράσταση θα είναι προσβάσιμη για κωφά και βαρήκοα άτομα.

Η συναυλία θα έχει γενική είσοδο 10€ και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 21:30 χωρίς διάλειμμα. Θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες προστασίας και αποστάσεων, όπως και η σειρά προσέλευσης. Το κοινό παρακαλείται να προσέλθει τηρώντας τις αποστάσεις στις 20:30 για να εισέρχεται σταδιακά στο εσωτερικό του Θεάτρου Κήπου.

Χάρης Ηλιάδης Ι μουσική διεύθυνση
STORM string quartet
Έκτορας Λάππας Ι βιολί
Μαρία Ζαχαριάδου Ι βιολί
Μαρία Χρίστοβα Ι βιολοντσέλο
Ρενάτο Δαμονίτσα Ι βιόλα
Δημήτρης Βίττης Ι drums
Κώστας Βρετός Ι ηλεκτρική κιθάρα
Διασκευές – ενορχηστρώσεις Ι Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Έκτορας Λάππας
Διασκευές εισαγωγικών ορχηστρικών έργωνΙ Θοδωρής Παπαδημητρίου
Μουσική σύνθεση ‘’Iridium’’ Ι Αλέξανδρος Ραΐδης
Drums στο έργο ‘’Iridium’’ Ι Αλέξανδρος Μακατσέλος
Ηλεκτρική κιθάρα στο έργο ‘’Iridium’’ Ι Κώστας Αντωνόπουλος
Ηλεκτρικό μπάσο στο έργο ‘’Iridium’’ Ι Γιάννης Παρζιάλης
Φωτισμοί Ι Άγγελος Γουναράς, Τρύφων Κεχαγιάς
Κοστούμια Storm string quartet Ι Θώμις Παπαδημητρίου
Ηχοληψία Ι Φώτης Πανταζήςo our newsletter!

Related posts

«Τρωάδες» του Ευριπίδη Πρεμιέρα: Θέατρο Δάσους, Θεσσαλονίκη Πέμπτη 20, Παρασκευή 21, Σάββατο 22 Αυγούστου

Δημήτρης Δημητριάδης

«Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Φεστιβάλ» 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

Σταύρος Καρυπίδης

Η ΕΡΤ3 γιορτάζει τα Χριστούγεννα με τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy