Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα τα drive test covid-19 στη Θέρμη

Συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα τα drive test covid-19 από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας στην περιοχή της Θέρμης. Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από αίτημα του δήμου Θέρμης, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ), πραγματοποιεί ήδη από τις 21 Δεκεμβρίου δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), στο άλσος του Αγίου Τρύφωνα, στον κόμβο Θέρμης – Πανοράματος, παραπλεύρως της οδού Θέρμης – Χαριλάου.

Στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν συνολικά 897 rapid test εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν θετικά (ποσοστό θετικότητας 0,45%). Αυτή την εβδομάδα οι έλεγχοι θα γίνουν την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Οι έλεγχοι γίνονται πάντα στο ίδιο σημείο, στο άλσος του Αγίου Τρύφωνα.

Σημειώνεται ότι ο έλεγχος από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ γίνεται χωρίς οι πολίτες να χρειάζεται να βγουν από το αυτοκίνητο. Αμέσως μετά τη λήψη του δείγματος οι διερχόμενοι οδηγοί συνεχίζουν την πορεία τους και για το αποτέλεσμα του ελέγχου ενημερώνονται μέσω αποστολής sms, στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι αρνητικό ή τηλεφωνικά στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι θετικό. Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Related posts

Ανακοίνωση ΥΚΠΑΑΠ : εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ νηπίων και παιδιών στους παιδικούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών της ΥΚΠΑΑΠ του Δήμου Λαγκαδά για το σχολικό έτος 2020 – 2021

Στεφανία Ασπρίδου

Ξεκίνησαν απο την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020, οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19.

Δημήτρης Δημητριάδης

Μια ακόμα πρωτοβουλία με κοινωνική ευαισθησία ανέλαβε ο δήμος Βόλβης, προχωρώντας σε σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy