Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται τα ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Με πολύ κέφι και μουσική συνεχίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 11/9 οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Χαλκίδεια 2020».

Στην πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη το νεανικό σχήμα του Δήμου «Dream teen» διασκέδασε με μεγάλες γνωστές επιτυχίες του ξένου και του ελληνικού πενταγράμμου ενώ παράλληλα στην πλατεία Μακεδονομάχων η Γεωργία Μαρνέλου στο τραγούδι, ο Σταύρος Σιώπης στο μπουζούκι και ο Βασίλης Πλιάκας στα πλήκτρα διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους με γνωστά λαϊκά τραγούδια.

Τα «Χαλκίδεια» συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα 14/9 στις 8:30 στην πλατεία Εμμανουήλ Παππά (Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων) ο Οδυσσέας Μαυρομάτης στο τραγούδι και την κιθάρα, ο Κοσμάς Σαρηγιαννίδης στο τραγούδι και στο λαούτο και ο Κώστας Κυριτσάκης στο τραγούδι και στην κρητική λύρα έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα. Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Related posts

40 χρόνια Χειμερινοί Κολυμβητές

Δημήτρης Δημητριάδης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, πρόκειται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα ΛΑΕΚ 1-49 του ΟΑΕΔ, για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα.

Δημήτρης Δημητριάδης

Στο Thessaloniki Summit 2019 ο Κυριάκος την άλλη Πέμπτη

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy