Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

«Σχολικός Εκφοβισμός» – Σεμινάριο μέσω Webex για γονείς και εκπαιδευτικούς στις 16 Μαρτίου

Στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας που υπέγραψαν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020, ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος και ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, συνεχίζονται οι κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00 μ.μ., διοργανώνεται διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός», μέσω της πλατφόρμας Webex και η Αντιδήμαρχία Κοινωνικής Πολιτικής καλεί τους ενδιαφερόμενους, κυρίως γονείς – κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς, να στείλουν e-mail με θέμα «Σεμινάριο 160321» στο thesspress@hamogelo.gr για να λάβουν οδηγίες για τη σύνδεση και τη συμμετοχή στην εξ αποστάσεως δράση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της Δομής Υποστήριξης Παιδιού & Οικογένειας του Δήμου Παύλου Μελά «Παιδική Ομπρέλα».

Στην έναρξη του σεμιναρίου θα απευθύνει χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών Θεμάτων, Χαρά Αμανατίδου.

Το θέμα θα αναπτύξει η ψυχολόγος (MSc) από το «Χαμόγελο», Νίκη Μοσχοβάκη-Φιλιππίδου, η οποία βασιζόμενη σε περιπτώσεις αληθινών περιστατικών θα πραγματοποιήσει μια παρέμβαση για τον εκφοβισμό, αναδεικνύοντας παράλληλα και πώς μπορεί να αλλάξει η έννοια του bullying στην εποχή της πανδημίας και του εγκλεισμού. Θα συζητηθούν οι ψυχολογικές επιπτώσεις του εκφοβισμού στο παιδί και θα παρουσιαστούν χρήσιμες συμβουλές προς γονείς και εκπαιδευτικούς.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαδικτυακό σεμινάριο

➢ 2310 688 439 // Κατερίνα Σουμπλή, Πόπη Κασαπάκη

➢ 2310 250 160 // Εύα Συργκάνη

Related posts

Στήριξη Zέρβα σε Καϊτεζίδη για την προεδρία της ΠΕΔΚΜ – Μαζικό το ρεύμα των υποστηρικτών του δημάρχου Πυλαίας- Χορτιάτη

Σταύρος Καρυπίδης

Ερώτηση στη Βουλή για τη λήψη μέριμνας για ομάδες ιατρών και για τη λειτουργία δεύτερου ΚΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Σταύρος Καρυπίδης

Την άμεση ενίσχυση του Κέντρου Κυστικής Ίνωσης Ενηλίκων του Παπανικολάου ζητά η Έλενα Ράπτη

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy