Θεσσαλονίκη

Τα ΚΔΑΠ του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε λειτουργία τώρα το καλοκαίρι

Μετά την άρση και των μέτρων που είχαν επιβληθεί και το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (ΚΔΕΔΑΜ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» καλωσόρισαν από την Δευτέρα 29 Ιουνίου παιδιά εργαζόμενων γονέων τα οποία είναι εγγεγραμμένα στη συγκεκριμένη δράση της ΕΕΤΑΑ στα δύο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) δηλαδή στο ΚΔΑΠ Κάτω Καϊστρίου (ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 59) και στο ΚΔΑΠ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (ΒΥΡΩΝΟΣ & ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΓΩΝΙΑ). Τα δύο ΚΔΑΠ θα λειτουργούν μέχρι τις 31/7 με ωράριο 7π.μ. έως 3μ.μ. (προσέλευση παιδιών στις 8π.μ. και αποχώρηση στις 2μ.μ.) με ποικίλες δραστηριότητες που δεν αφήνουν παραπονεμένο κανένα παιδάκι. Συγκεκριμένα στο ΚΔΑΠ Κάτω Καϊστρίου τα παιδιά απασχολούνται με εκπαιδευτικά παιχνίδια, τη ζωγραφική, τη μουσική, το θέατρο και τα εικαστικά ενώ στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων τα παιδιά απασχολούνται με εκπαιδευτικά παιχνίδια, παραδοσιακούς χορούς, ζούμπα, κεραμική, αγγειοπλαστική, θέατρο και τα εικαστικά. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της ΚΔΕΔΑΜ 2310 727210.

Related posts

Έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης – Πέμπτη 20 Αυγούστου

Δημήτρης Δημητριάδης

Ο δημιουργικός κόσμος των βιβλιοθηκών … ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

Δημήτρης Δημητριάδης

Δωρεάν διανομή περίπου 4.000 προστατευτικών μασκών στους πολίτες πραγματοποίησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy