Αυτοδιοίκηση

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Διοικητήριο άκουσε ο Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη Χορωδία Κανταδόρων Αγίου Δημητρίου, την Παιδική Χορωδία του Ασύλου του Παιδιού και από την Χορωδία Συλλόγου Φίλων Μουσικής Χαλάστρας άκουσε σήμερα στο Διοικητήριο ο κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) μοίρασε στις Χορωδίες τα γούρια του 2020 και ευχήθηκε το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου να σηματοδοτήσει την “αναγέννηση” της Βόρειας Ελλάδας και της πατρίδας μας γενικότερα.

“Εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μας Καλά Χριστούγεννα! Να έχουμε υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα, πρόοδο, ευημερία και από εδώ και στο εξής να ζούμε μόνο ανέφελες στιγμές με τους ανθρώπους που κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές και στις ψυχές μας.

Ο κάθε ένας και η κάθε μια από εμάς και όλοι μαζί αθροιστικά ως κοινωνία και  Έθνος, μπορούμε να γίνουμε φορέας αλλαγής προς το καλύτερο που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. 

Όσον αφορά στη Μακεδονία και τη Θράκη μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια αναγέννησης πορευόμενοι με σχέδιο, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά.  Από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου και το αναγνωρίζουν όλοι, βλέποντας το έντονο ενδιαφέρουν που έχουν εκφράσει σπουδαίοι Όμιλοι με παγκόσμια δράση, να επενδύσουν στη Βόρεια Ελλάδα.  Δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε πιο δυναμικά και με ακλόνητη πίστη στις δυνάμεις μας  την εθνική προσπάθεια να ξαναφέρουμε στον τόπο μας την προοπτική και την ελπίδα. Χρόνια πολλά σε όλους” τόνισε στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο κ. Καράογλου.

Related posts

Δήμος Παύλου Μελά – Ειδικό βοήθημα για ληξιπρόθεσμες οφειλές ηλεκτρικής ενέργειας

Δημήτρης Δημητριάδης

Πρόσληψη 17 ωρομίσθιων καθηγητών μουσικής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών απο τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Δημήτρης Δημητριάδης

Υποβολή υποψηφιοτήτων για σύμβαση μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου – Για το έργο Διαχείριση και Δημοσιότητα της πράξης ΄΄ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ΄΄

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy