Αυτοδιοίκηση

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Διοικητήριο άκουσε ο Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη Χορωδία Κανταδόρων Αγίου Δημητρίου, την Παιδική Χορωδία του Ασύλου του Παιδιού και από την Χορωδία Συλλόγου Φίλων Μουσικής Χαλάστρας άκουσε σήμερα στο Διοικητήριο ο κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) μοίρασε στις Χορωδίες τα γούρια του 2020 και ευχήθηκε το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου να σηματοδοτήσει την “αναγέννηση” της Βόρειας Ελλάδας και της πατρίδας μας γενικότερα.

“Εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μας Καλά Χριστούγεννα! Να έχουμε υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα, πρόοδο, ευημερία και από εδώ και στο εξής να ζούμε μόνο ανέφελες στιγμές με τους ανθρώπους που κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές και στις ψυχές μας.

Ο κάθε ένας και η κάθε μια από εμάς και όλοι μαζί αθροιστικά ως κοινωνία και  Έθνος, μπορούμε να γίνουμε φορέας αλλαγής προς το καλύτερο που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. 

Όσον αφορά στη Μακεδονία και τη Θράκη μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια αναγέννησης πορευόμενοι με σχέδιο, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά.  Από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου και το αναγνωρίζουν όλοι, βλέποντας το έντονο ενδιαφέρουν που έχουν εκφράσει σπουδαίοι Όμιλοι με παγκόσμια δράση, να επενδύσουν στη Βόρεια Ελλάδα.  Δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε πιο δυναμικά και με ακλόνητη πίστη στις δυνάμεις μας  την εθνική προσπάθεια να ξαναφέρουμε στον τόπο μας την προοπτική και την ελπίδα. Χρόνια πολλά σε όλους” τόνισε στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο κ. Καράογλου.

Related posts

Οι προτάσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το νέο ΕΣΠΑ 2021 – 2027

Σταύρος Καρυπίδης

Α. Τζιτζικώστας: «Το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο για το Παραλιακό Μέτωπο θα αποτελέσει τη νέα ταυτότητα της Θεσσαλονίκης και το μεγαλύτερο στοίχημα της επόμενης δεκαετίας»

Σταύρος Καρυπίδης

Δέκα εκ ευρώ για 17 νέα έργα πολιτισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy