Ελλάδα Οικονομία

Τηλεδιάσκεψη με θέμα: Επιδότηση δανείων με υποθήκη 1ης κατοικίας των πληγέντων από την παγκόσμια υγειονομική κρίση του Covid-19, Ν. 4714/2020 την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, στο πλαίσιο ενημέρωσης για το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ, διοργανώνει τηλεδιάσκεψη με θέμα:

Επιδότηση δανείων με υποθήκη 1ης κατοικίας των πληγέντων από την παγκόσμια υγειονομική κρίση του Covid-19, Ν. 4714/2020

(ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΦΥΡΑ)

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:30 – 20:30, με εισηγητή τον κ. Φώτη Κουρμούση, Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι:

Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών,
Χρήστος Τριαντόπουλος, Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής.
Θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Η τηλεδιάσκεψη θα μεταδοθεί ζωντανά (με τη διαδικασία του Live Streaming) από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube (https://www.youtube.com/user/oikonee) και μέσω της σελίδας του ΟΕΕ στο Facebook (https://www.facebook.com/oikoneegr).

Με το πέρας των ομιλιών, ο κ. Κουρμούσης, θα απαντήσει στα ερωτήματα του κοινού, τα οποία μπορείτε να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση semquestoee@oe-e.gr.

Related posts

Πως αλλάζουν τις ισορροπίες τα Γαλλικά REFALE που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Δημητριάδης

Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – «θλιβερές εικόνες βίαιης καταστολής» που κάνουν τον γύρο του κόσμου και τόνισε την ανάγκη να σταλεί μήνυμα αλληλεγγύης στους πολίτες της Λευκορωσίας.

Δημήτρης Δημητριάδης

Νέες επενδυτικές ευκαιρίες και θέσεις εργασίας μπορούν να δημιουργήσει η αξιοποίηση των απορριμμάτων

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy