ΔΙΕΘΝΗ Ελλάδα

Την απόλυτη στήριξη του στην Ελλάδα για την συμφωνία με την Αίγυπτο έδωσε ο Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελλάδας», δήλωσε ο Μάνφρεντ Βέμπερ.

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ πικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαικού Λαικου Κόμματος χαρακτήρισε συμφωνία που ενισχύει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, την πρόσφατη υπογραφή της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος και Αιγύπτου. Ο Πρόεδρος του ΕΛΚ κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελλάδος, ενάντια στις προσπάθειες υπονόμευσης του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία.

«Χαίρομαι που βλέπω ότι η Ελλάδα συνεργάστηκε με την Αίγυπτο, για να παραγάγει μια νόμιμη συμφωνία που ενισχύει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο», επισήμανε ο κ. Βέμπερ με ανάρτησή του στο Twitter. «Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελλάδας, ενάντια στις τουρκικές προσπάθειες υπονόμευσης του διεθνούς δικαίου στην περιοχή», συμπλήρωσε, ενώ έδωσε τα εύσημα για τη συμφωνία στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Related posts

Αποκαταστάθηκε η ιστορική οικία του Παύλου Μελά στην Κηφισιά

Δημήτρης Δημητριάδης

Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή. Η απόφαση του δικαστηρίου

Δημήτρης Δημητριάδης

Προσλήψεις 6.000 οπλιτών (ΕΠΟΠ) στις Ένοπλες Δυνάμεις

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy