Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 18:00, από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Ανοιχτή διαδικτυακή παρουσίαση του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Φίλυρο.

ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ:«Μεγάλη τιμή για τον δήμο μας- Στηρίζουμε το έργο ζωής με όλες μας τις δυνάμεις»

Η Θεσσαλονίκη και ολόκληρη η Β. Ελλάδα θα αποκτήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια το δικό τους Παιδιατρικό Νοσοκομείο, που θα κατασκευαστεί στο Φίλυρο με αποκλειστική δωρεά και χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Το εθνικής σημασίας έργο που έχει την απόλυτη στήριξη του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Renzo Piano, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τελική ημερομηνία παράδοσης τις αρχές του 2025.
Ο δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη Ι. Καϊτεζίδης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες και τους εκπροσώπους τοπικών συλλόγων, φορέων και Οργανισμών Υγείας, να συμμετάσχουν την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, στις 18:00 στην τακτική εξαμηνιαία ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει διαδικτυακά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προκειμένου να ενημερώσει για την εξέλιξη των εργασιών αλλά και για να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες.

Related posts

Σφοδρή αντίδραση του Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη, προκάλεσαν τα σχέδια του Κράτους να υφαρπάξει από τους Δήμους τις Ιαματικές Πηγές όλης της Ελλάδας.

Δημήτρης Δημητριάδης

Επίδομα 800 ευρώ από Κυριάκο σε καλλιτέχνες και ανθρώπους του Πολιτισμού

Σταύρος Καρυπίδης

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy