Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 18:00, από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Ανοιχτή διαδικτυακή παρουσίαση του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Φίλυρο.

ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ:«Μεγάλη τιμή για τον δήμο μας- Στηρίζουμε το έργο ζωής με όλες μας τις δυνάμεις»

Η Θεσσαλονίκη και ολόκληρη η Β. Ελλάδα θα αποκτήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια το δικό τους Παιδιατρικό Νοσοκομείο, που θα κατασκευαστεί στο Φίλυρο με αποκλειστική δωρεά και χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Το εθνικής σημασίας έργο που έχει την απόλυτη στήριξη του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Renzo Piano, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τελική ημερομηνία παράδοσης τις αρχές του 2025.
Ο δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη Ι. Καϊτεζίδης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες και τους εκπροσώπους τοπικών συλλόγων, φορέων και Οργανισμών Υγείας, να συμμετάσχουν την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, στις 18:00 στην τακτική εξαμηνιαία ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει διαδικτυακά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προκειμένου να ενημερώσει για την εξέλιξη των εργασιών αλλά και για να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες.

Related posts

Διαδικτυακό Συνέδριο Think Green Think Ecology

Δημήτρης Δημητριάδης

Διακοπή νερού στην Θεσσαλονίκη σήμερα 28 Σεπτεμβρίου

Δημήτρης Δημητριάδης

Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας στην Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy