Ελλάδα Πολιτική

Την στήριξη του στον Γαβρόγλου εξέφρασε ο κ. Πολάκης για την απαράδεκτη ανάρτηση του για την κ. Κεραμέως και τις γυναίκες.

Σύμφωνος με την απαράδεκτη και σεξιστική ανάρτηση του Κώστα Γαβρόγλου είναι ο τέως υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο facebook τάσσεται στο πλευρό του Κώστα Γαβρόγλου μετά τον σάλο που ξέσπασε με το κατακριτέο σχόλιο του ότι δηλαδή οι «γυναίκες δεν σκαμπάζουν από μαθηματικά».

Δείτε την ανάρτησή του:

«Κώστα Γαβρόγλου:

Μην στενοχωριέσαι, όποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν το καυστικό χιούμορ προς τους «άριστους» έχουν το πρόβλημα και ψάχνουν λόγο επιβεβαίωσης της ύπαρξης τους!!

ΥΓ. Πάλι καλά που δεν στην έπεσε το τμήμα ισότητας των φύλων… Μάλλον κατάλαβαν το νόημα… αυτή τη φορά…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

……….. Την άλλη φορά φαίνεται δεν είχαν καταλάβει ……… ίσως τώρα τις δώσαμε να καταλάβουν τα τσόκαρα που θα τολμήσουν να γράψουν εναντίον ενός Αριστερού Υπουργού ………

Εντύπωση βέβαια προκαλεί η σιωπή του τμήματος ισότητας των φύλλων ………. του κόμματος! Ίσως επειδή η κ. Κεραμέως ανήκει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και όχι σε ένα αριστερό κόμμα δικαιολογείται η επίθεση ……….. κατόπιν εντολών του κ. Πολάκη!

Related posts

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Ν. Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Δημήτρης Δημητριάδης

Προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων Πόθεν Έσχες

Δημήτρης Δημητριάδης

Επικίνδυνη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς τις Σημιτικές απόψεις τον κατηγορεί ο ίδιος ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy