ΔΙΕΘΝΗ Ελλάδα

Το Αμερικανικό CNN θεωρεί την Ελλάδα τον καλύτερο προορισμό για διακοπές λόγω της πανδημίας – Γαλάζιοι ουρανοί, γαλάζιες θάλασσες: Η Ελλάδα των ονειρικών διακοπών είναι ακόμα εκεί έξω.

Εάν αναρωτιέστε πώς έχει επηρεάσει ο κοροναϊός αυτό το όνειρο διακοπών στην Ελλάδα για το γαλάζιο ουρανό, τις γαλάζιες θάλασσες, τον έντονο ήλιο και την πιο νόστιμη σαλάτα στην ύπαιθρο που έχετε δοκιμάσει ποτέ – δεν έχει τελικά επηρεάσει καθόλου.

Η Ελλάδα έχει εργαστεί σκληρά για να προσαρμόσει την τουριστική προσφορά της σε μια εποχή μόλυνσης. Προς το παρόν τουλάχιστον, αυτό φαίνεται να αποδίδει, ακόμη και όταν ένα δεύτερο κύμα λοιμώξεων απειλεί άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Χάρη εν μέρει στο γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουν παρατηρηθεί λίγες περιπτώσεις, η επίσκεψη σε πολλά μέρη της Ελλάδας αυτή τη στιγμή μοιάζει σχεδόν με την επίσκεψη σε μια χώρα όπου ποτέ δεν συνέβη το Covid-19.

Υπάρχουν μερικές καθησυχαστικές προφυλάξεις, αλλά οι όμορφες κενές παραλίες, οι πεντακάθαρες θάλασσες και οι ταβέρνες μπροστά στη θάλασσα εξυπηρετούν ακόμη την 100% αυθεντική ελληνική χαλάρωση που απαιτείται να απολαύσουν οι επισκέπτες στην Ελλάδα.

Δεν μπορούν όλοι να επισκεφθούν την Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Έχει ανοίξει τα σύνορά της μόνο σε ταξιδιώτες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε λίγα άλλα έθνη, αν και Έλληνες αξιωματούχοι έχουν υπαινιχθεί ότι οι επισκέπτες των ΗΠΑ ( εκτός του Τομ Χανκς ) μπορεί να είναι ευπρόσδεκτοι το καλοκαίρι. Να σημειωθεί ότι ο Τομ Χανκς και η γυναίκα του είναι επίσημα Έλληνες πολίτες.

Οι επισκέπτες πρέπει να συμπληρώσουν τα έγγραφα πριν από την αναχώρηση, δίνοντας λεπτομέρειες για το πού θα μείνουν. Κατά την άφιξη, υπόκεινται σε τυχαίες δοκιμές και θα μπορούσαν, εάν κάποιος είναι θετικός να μπει σε καραντίνα για 14 ημέρες.

CNN

Related posts

Οι στιγμές απαιτούν να μην γίνεται φθηνή κομματική αντιπαράθεση όταν ένα μεγάλο μέρος των δύο στόλων βρίσκεται παρατεταγμένο στο ΝΑ Αιγαίο

Δημήτρης Δημητριάδης

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 6Κ/2020 για 1209 μόνιμες θέσεις – (Κατέβασε την προκήρυξη)

Δημήτρης Δημητριάδης

Κορονοϊός-COVID 19: Συνεχίζεται η επέλαση της πανδημίας σε όλο τον κόσμο.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy