Ελλάδα Πολιτική

Το ΚΚΕ έσπασε την απαγόρευση της κυβέρνησης για το Πολυτεχνείο. Απαράδεκτη κίνηση απο ένα κόμμα που δεν σέβεται τους νόμους.

Το ΚΚΕ έσπασε την απαγόρευση που επέβαλε η κυβέρνηση και σε εξέλιξη είναι ο συμβολικός εορτασμός του Πολυτεχνείου. Αρχικά έγινε συγκέντρωση στην αμερικάνικη πρεσβεία με παρέμβαση της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Στη συνέχει θα γίνει ανάλογη συγκέντρωση στο ΕΑΤ ΕΣΑ. Οι συγκεντρωμένοι κρατούν αποστάσεις και φαίνεται να τηρούν μια σειρά από μέτρα.

Πολλές αντιδράσεις για την πρόκληση στην δημόσια υγεία απο τον απλό κόσμο. Το ΚΚΕ δεν έκανε ποτέ πορεία για τις Εθνικές επετείους που απαγορεύτηκαν, ενώ τώρα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση δηλώνοντας παρών σε μια απαγορευμένη διαδήλωση.

Να σημειωθεί ότι το ΚΚΕ είχε καταδικάσει την κατάληψη του Πολυτεχνείου το 1973 ζητώντας τότε τους φοιτητές που ανήκαν στον χώρο του, να φύγουν θεωρώντας την κατάληψη προβοκάτσια της Χούντας!

Related posts

Πώς ένα ελληνικό υποβρύχιο κατέστρεψε τον εξοπλισμό του τουρκικού ερευνητικού Oruc Reis

Δημήτρης Δημητριάδης

Οι καθαρίστριες των σχολείων έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό

Σταύρος Καρυπίδης

Ενδό-οικογενειακή κόντρα οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάρτηση του «Documento» με την γελοιογραφία της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου σε ένα σεξιστικό σκίτσο!

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy