Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη

Το προξενικό σώμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο διοικητήριο

Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε απόψε στο Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) το Προξενικό Σώμα της Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Προξενικές αρχές της πόλης καθώς και οι επικεφαλής των επίτιμων Προξενικών Αρχών που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, ευχήθηκε το 2020 να είναι μια ειρηνική και ευημερούσα χρονιά σε παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης, ευχαρίστησε τους διπλωμάτες για τη στήριξη που παρέχουν στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Διοικητήριο με στόχο την αναβάθμιση της επενδυτικής εικόνας της Βόρειας Ελλάδας στις χώρες που εκπροσωπούν. “Θέλω να γίνεται η “γέφυρα” για την ενεργοποίηση των επιχειρηματικών δυνάμεων σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Το κοινό μας μέλλον επιτάσσει κοινό βηματισμό, με όχημα την εξωστρέφεια” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός.

Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του κ. Γεώργιου Κουδέρη, επίτιμου Προξένου του Πακιστάν.

Related posts

Δήμος Λαγκαδά – ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠA: Έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2020 οι εγγραφές

Δημήτρης Δημητριάδης

“Περπατώ εις το δάσος”

Στεφανία Ασπρίδου

Ηλεκτρονικές πληρωμές με ταυτότητα οφειλής

Στεφανία Ασπρίδου

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy