Θεσσαλονίκη

Το Ωραιόκαστρο σβήνει το τσιγάρο

Τι συζητήθηκε σε σύσκεψη που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

«Το Ωραιόκαστρο σβήνει το τσιγάρο» είναι το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, εν όψει της εφαρμογής του νέου αντικαπνιστικού νόμου, στο πλαίσιο σύσκεψης που συγκάλεσε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με τη συμμετοχή του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου, Αστυνόμου Α’ Παύλου Παπαδόπουλου, και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου Βασίλη Ιακωβίδη.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου δήλωσε την αποφασιστικότητα της δημοτικής αρχής να εφαρμοστεί καθολικά ο νέος αντικαπνιστικός νόμος, επισημαίνοντας ότι η διασφάλιση ενός περιβάλλοντος χωρίς καπνό συνιστά στοιχείο πολιτισμού.

Εκστρατεία ενημέρωσης

Όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπό τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου άμεσα θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για τον νέο αντικαπνιστικό νόμο σε όλες τις δημοτικές ενότητες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος πρόκειται να προχωρήσει στην ενημέρωση των ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για το νέο πλαίσιο, ενώ δράσεις πληροφόρησης τόσο των καταστηματαρχών όσο και των πολιτών θα οργανωθούν και με τη συμμετοχή δήμου και αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν ακόμη υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου Ωραιοκάστρου όπως και εκπρόσωποι της αστυνομίας και του ΕΣΩ, επισημάνθηκε ότι η εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας αποτελεί βούληση όλων των θεσμικών φορέων του Ωραιοκάστρου.

Related posts

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προσθέτει τη φωνή του στην παγκόσμια αντίδραση κατά της απόφασης του Τούρκου Προέδρου να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί.

Δημήτρης Δημητριάδης

Την άμεση ενίσχυση του Κέντρου Κυστικής Ίνωσης Ενηλίκων του Παπανικολάου ζητά η Έλενα Ράπτη

Σταύρος Καρυπίδης

Θ. Καράογλου: “Η Μακεδονία και η Θράκη αξίζουν τα καλύτερα”

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy