Θεσσαλονίκη

Το Ωραιόκαστρο σβήνει το τσιγάρο

Τι συζητήθηκε σε σύσκεψη που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

«Το Ωραιόκαστρο σβήνει το τσιγάρο» είναι το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, εν όψει της εφαρμογής του νέου αντικαπνιστικού νόμου, στο πλαίσιο σύσκεψης που συγκάλεσε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με τη συμμετοχή του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου, Αστυνόμου Α’ Παύλου Παπαδόπουλου, και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου Βασίλη Ιακωβίδη.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου δήλωσε την αποφασιστικότητα της δημοτικής αρχής να εφαρμοστεί καθολικά ο νέος αντικαπνιστικός νόμος, επισημαίνοντας ότι η διασφάλιση ενός περιβάλλοντος χωρίς καπνό συνιστά στοιχείο πολιτισμού.

Εκστρατεία ενημέρωσης

Όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπό τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου άμεσα θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για τον νέο αντικαπνιστικό νόμο σε όλες τις δημοτικές ενότητες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος πρόκειται να προχωρήσει στην ενημέρωση των ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για το νέο πλαίσιο, ενώ δράσεις πληροφόρησης τόσο των καταστηματαρχών όσο και των πολιτών θα οργανωθούν και με τη συμμετοχή δήμου και αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν ακόμη υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου Ωραιοκάστρου όπως και εκπρόσωποι της αστυνομίας και του ΕΣΩ, επισημάνθηκε ότι η εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας αποτελεί βούληση όλων των θεσμικών φορέων του Ωραιοκάστρου.

Related posts

Δήμος Λαγκαδά – Προκήρυξη ηλεκτρονικού διεθνή ανοιχτού δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών.

Στεφανία Ασπρίδου

Προσφορά Αγάπης προς τον συνάνθρωπο και τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, από την GROUP GA IKE

Δημήτρης Δημητριάδης

Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός – Θέλω να δω τον Πάπα! Πέμπτη 30 Ιουλίου στο Επταπύργιο – Θεσσαλονίκη 20.30

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy