Βόρεια Ελλάδα

Τροπολογία για το Άγιο Όρος στη Βουλή

Τροπολογία που ρυθμίζει θέματα διοίκησης του Αγίου Όρους κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας από το υπουργείο Εξωτερικών. Σε αυτήν προβλέπονται διατάξεις που αφορούν τις αρμοδιότητες του διοικητή.

Σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση «διευρύνονται και αποσαφηνίζονται τα απαιτούμενα προσόντα για τον ορισμό του Διοικητή του Αγίου Όρους» και «προβλέπεται το προς ορισμό πρόσωπο να προέρχεται από τον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα και να διαθέτει επαγγελματική εμπειρία που κρίνεται αξιόλογη».

Επίσης προβλέπεται «η εκχώρηση του συνόλου των διοικητικών αρμοδιοτήτων από τον αναπληρωτή διοικητή». Παράλληλα «προτείνεται η θέσπιση διάταξης προκειμένου να καταστεί δυνατή η ανάθεση καθηκόντων διοικητή του Αγίου Όρους σε πρόσωπο το οποίο επιθυμεί να υπηρετήσει εθελοντικά και χωρίς μισθό, αποζημίωση η άλλη απολαβή».

Related posts

Κρούσματα Καταρροϊκού Πυρετού σε πρόβατα στην Βόρεια Μακεδονία (Σκόπια). Σε επαγρύπνηση καλεί η Περιφερειακή ενότητα Κιλικίς ! ΟΔΗΓΙΕΣ στους πολίτες.

Δημήτρης Δημητριάδης

Α. Τζιτζικώστας στο Thessaloniki Helexpo Forum: «Οι Περιφέρειες μετατρέπουν τους απρόσωπους ευρωπαϊκούς πόρους σε μετρήσιμο έργο για τους πολίτες – Η νέα Ευρώπη των τριών διαστάσεων»

Δημήτρης Δημητριάδης

«Μοριακός Αναλυτής μπαλαντέρ μεταξύ Νοσοκομείου Ξάνθης και Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης»

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy