Τοπικά Νέα

Υπογράφηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση και επαναλειτουργία του Πέτρινου Σχολείου στο Ωραιόκαστρο

Να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα και να θέσει σε τροχιά υλοποίησης το έργο της αποκατάστασης και επαναλειτουργίας του Πέτρινου Σχολείου, του παλαιού λιθόκτιστου κτιρίου όπου στεγαζόταν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, πέτυχε η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Σήμερα υπογράφηκε στο Δημαρχείο η σύμβαση για την αποκατάσταση του κτιρίου μεταξύ του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, και του εκπροσώπους της εταιρείας “Εργογνώση Ε.Ε. Χρήστος Γεωργιάδης & ΣΙΑ Ε.Ε.”, Χρήστου Γεωργιάδη, που ανέλαβε την υλοποίηση του έργου.

“Με μεθοδική δουλειά και συντονισμένες ενέργειες πετύχαμε να δώσουμε λύση στα προβλήματα που επί χρόνια καθυστερούσαν την αποκατάσταση και επαναλειτουργία του Πέτρινου Σχολείου. Υπογράψαμε τη σύμβαση για να ξεκινήσει το έργο και το επόμενο διάστημα αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες. Αρχές του 2021 το Πέτρινο Σχολείο αναμένεται να είναι έτοιμο για να επαναλειτουργήσει και να υποδεχθεί τους μικρούς
μαθητές”, τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Το έργο μεταξύ άλλων εργασιών περιλαμβάνει ενδεικτικά στατική ενίσχυση του λιθόκτιστου κτιρίου, εργασίες θερμομόνωσης, αλλαγή κουφωμάτων, τοποθετήσεις πλακιδίων, μαρμάρων, ελαιοχρωματισμούς κ.ά. Το έργο έχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους έξι μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Related posts

Τα Θέρμης Δρώμενα 2020 συνεχίζονται με την παράσταση «Στάχτη στα μάτια»

Στεφανία Ασπρίδου

Η Έλενα Ράπτη με την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στην Καλαμαριά

Δημήτρης Δημητριάδης

Αθλήτριες και αθλητές βούτηξαν για καλό σκοπό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy