Ελλάδα Κοινωνία Τοπικά Νέα

Υψηλή ετοιμότητα από τους Εθνοφύλακες της Θράκης…

Άρτια εκπαιδευμένοι και σε πλήρη συνεργασία με το ΔΣΣ επιχειρούν όπου και όταν χρειαστεί για να προασπίσουν τα εδάφη μας!

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη και πιο συγκεκριμένα στο λιμανάκι της Μάκρης έλαβε χώρα άσκηση του υπερήφανου Τάγματος Εθνοφυλακής Αλεξανδρούπολη.

Η άσκηση διεξήχθη στο πλαίσιο ασκήσεων του «Παρμενίωνα 2019, επιπέδου Διμοιρίας ΤΑΕ (Τμήμα Άμεσης Επέμβασης) και ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Το σενάριο είχε να κάνει με εχθρικές δυνάμεις να επιχειρούν απόβαση στο λιμάνι με σκοπό την κατάληψή του.

Το Τ.Α.Ε. επιχειρεί άμεσα και προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλιση του λιμένα Μάκρης και την εξουδετέρωση της απειλής. Οι άρτια εκπαιδευμένοι και σε πλήρη συνεργασία με το ΔΣΣ εθνοφύλακες που επιχειρούν όπου και όταν χρειαστεί για να προασπίσουν τα εδάφη μας έλαβαν τα συγχαρητήρια του ΑΓΕΣ κ. Καμπά που παραβρέθηκε στην άσκηση αλλά και του Σωματάρχης του ΔΣΣ.

Related posts

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κομμάτων για τα εξωτερικά θέματα

Δημήτρης Δημητριάδης

Το επόμενο «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» θα προκηρυχθεί εντός του α’ εξαμήνου του 2021, με προϋπολογισμό τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ

Δημήτρης Δημητριάδης

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη νέα δομή της Πολιτικής Προστασίας και παρουσίαση του προγράμματος «ΑΣΠΙΔΑ»

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy