Εκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικο γεύμα για ευπαθείς ομάδες

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019,  από τις 13.00 έως τις 15.00 στη Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Θεσσαλονίκης  συνδιοργανώνει  με το Α.Π.Θ. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της πόλης μας, σε εορταστικό περιβάλλον με παράθεση γεύματος και ψυχαγωγικό-μουσικό πρόγραμμα. Το Χριστουγεννιάτικο γεύμα θα παρατεθεί σε 600 άτομα εξυπηρετούμενα από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη στήριξη της κοινοπραξίας CITICI που ως αρωγός του Δήμου καλύπτει το κόστος του catering του Χριστουγεννιάτικου γεύματος.

     O Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς τους φορείς, επιχειρήσεις, ιδιώτες, υπαλλήλους του Δήμου μας, που με την προσφορά τους στηρίζουν τις ευπαθείς ομάδες των συνανθρώπων μας, ειδικά τις εορταστικές τούτες ημέρες, αποδεικνύοντας έμπρακτα  την κοινωνική τους ευαισθησία. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διαπνέεται από φιλάνθρωπο πνεύμα προς τους αναγκαιούντες συμπολίτες μας κάθε μέρα, και όχι μονάχα  συγκυριακά τις ημέρες των Εορτών, στηρίζοντας και εδραιώνοντας δράσεις και σχέσεις  που αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο που οφείλει μία πολιτισμένη κοινωνία να υπηρετεί, με κύριο πάντα γνώμονα την ανακούφιση όλων όσων το έχουν ανάγκη. Με την επιθυμία να σας έχουμε πάντα αρωγούς στις προσπάθειές μας, σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!”.

Related posts

Ο Θρύλος του Μ. Αλεξάνδρου ζωντανεύει στην 35η Philoxenia

Σταύρος Καρυπίδης

Συναυλία ‘Symphonic ROCKstorm’

Δημήτρης Δημητριάδης

Προκήρυξη μερικής υποτροφίας από τo Perrotis College και την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΑΒΕΕ

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy