Ελλάδα ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Πρώτο Θέμα

23 εκατομμύρια ευρώ και 60 αποβατικά σκάφη δωρεά στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ένα τεράστιο παράδειγμα πατριωτισμού γνήσιου και άδολου πατριωτισμού προσφέρει ο 97χρονος βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πετυχημένος επιχειρηματίας – εφοπλιστής στον πολυτάραχο βίο του, Ιάκωβος Τσούνης. Δηλώνοντας ότι επιθυμεί να φύγει από τη ζωή όπως ακριβώς ξεκίνησε, ξυπόλητος, χαρίζει την περιουσία του στις “Άγιες” όπως τις αποκαλεί, ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Συνδρομητής της εφημερίδας “ΕΣΤΙΑ“, αυτός ο ιδιαίτερος και αξιοθαύμαστος Έλληνας, απόγονος ηρώων της επανάστασης του 1821 (σ.σ. ελπίζουμε η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου να διαβάσει το δημοσίευμα), συνεχιστής της παράδοσης των μεγάλων ευεργετών του Ελληνισμού, αφήνοντας 23 εκατ, ευρώ για την άμυνα της πατρίδας του και 60 αποβατικά σκάφη (αμφιβίων επιχειρήσεων)… Νωρίτερα είχε ιδρύσει μουσείο στο Αίγιο.

Δεν θα γράψουμε περισσότερα, διότι θεωρούμε ότι και για λόγους συλλεκτικούς, το συγκεκριμένο τεύχος της ΕΣΤΙΑΣ πρέπει να αγοραστεί. Για να μην προτείνουμε η φωτογραφία που ακολουθεί του πρωτοσέλιδου δημοσιεύματός της, να κορνιζαριστεί και να κοσμεί κάποιον τοίχο, σε σπίτια όπου τουλάχιστον υπάρχουν παιδιά.

πηγή:

Related posts

27 Σεπτεμβρίου ημέρα τουρισμού στην Έδεσσα

admin

Παρέμβαση Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στο «Thessaloniki Summit 2020»

Δημήτρης Δημητριάδης

Τον περίμενε 44 χρόνια, γιατί πίστευε ότι ζει.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy