Θεσσαλονίκη Τοπικά Νέα

250 νέους μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων τοποθετεί ο δήμος Θέρμης

Διακόσιους πενήντα νέους μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων προμηθεύτηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Θέρμης. Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκινήσει η διαδικασία τοποθέτησης τους σε αντικατάσταση των παλαιών φθαρμένων. Οι νέοι κάδοι θα τοποθετηθούν σε όλες τις δημοτικές κοινότητες με γνώμονα την καλύτερη λειτουργία του δικτύου αποκομιδής απορριμμάτων. Όλο το προηγούμενο διάστημα η υπηρεσία Καθαριότητας είχε εντοπίσει τα σημεία στα οποία υπήρχαν φθαρμένοι, ακατάλληλοι κάδοι, καθώς και σημεία στα οποία υπάρχει ανάγκη τοποθέτησης νέων κάδων και με βάση αυτές τις καταγραφές, αλλά και τα σχετικά αιτήματα τα οποία έχουν υποβληθεί από τους δημότες, θα γίνει η τοποθέτηση των νέων κάδων.

«Συνεχίζουμε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανανέωσης του εξοπλισμού μας, έτσι ώστε να βελτιώσουμε το σύστημα αποκομιδής των απορριμμάτων, να γίνει πιο λειτουργικό και πιο αποτελεσματικό. Παρακαλούμε τους δημότες να μεριμνούν ώστε να μεταφέρουν τα απορρίμματα στους αντίστοιχους κάδους, νωρίτερα από τις 8 το πρωί, να μην τοποθετούν στους κάδους απορριμμάτων κλαδιά και μπάζα, να τοποθετούν τα απορρίμματά τους σε καλά δεμένες σακούλες μέσα στον κάδο και να φροντίζουν να μην εναποθέτουν σύμμεικτα απορρίμματα στους μπλε κάδους ανακύκλωσης”, τονίζει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Πονερίδης.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε η προμήθεια οκτώ νέων υπογείων κάδων απορριμμάτων 3.000lt καθώς και η προμήθεια 140 τεμαχίων ειδικού εξοπλισμού απόσμησης για υπέργειους και υπόγειους κάδους απορριμμάτων και επίκειται η τοποθέτησή τους εντός των κάδων προκειμένου να μειωθούν οι δυσάρεστες οσμές των απορριμμάτων.

Related posts

Δήμος Θερμαϊκού – Διαγωνισμός Φωτογραφίας, Ο Δήμος Θερμαϊκού μέσα από τον φακό σας

Δημήτρης Δημητριάδης

Εθελοντικός καθαρισμός στις ακτές Περαίας Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Δημητριάδης

Άμεση η ανεύρεση της 11χρονης πό το χαμόγελο και την Δημοτική Αστυνομία

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy