Οικονομία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

AgriBusiness & Βιώσιμα αγροδιατροφικά συστήματα

Την Τετάρτη, 7 Οκτ 2020, στις 12.00η κα Μάγδα Κοντογιάννη, Κτηνοτρόφος, γραμματέας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής «Άγιος Γεώργιος» συζητάει διαδικτυακά δημόσια, στο facebook στο προφίλ του Skywalker-Εργασία στην Ελλάδα για τα «Βιώσιμα αγροδιατροφικά συστήματα».

Η δημόσια διαδικτυακή συζήτηση θα γίνει λίγη ώρα μετά το πολύ σημαντικό Συνέδριο AgriBusiness, που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μουσείου Μπενάκη, όπου στην πρώτη θεματική οι ομιλητές θα προσεγγίσουν το θέμα «Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και οι προκλήσεις για βιώσιμα αγροδιατροφικά συστήματα».

Η επιτυχημένη διοργάνωση των Συνεδρίων AgriBusiness, που οργανώνει η εταιρεία Geo Routes Cultural Institute (Αριστοτέλους 39, 10433 ΑΘΗΝΑ, info@geo-routes.com ) φέτος θα γίνει στην Αθήνα, στο Μουσείο Μπενάκη στις 7 Οκτ 2020, 09.00-19.00, με θέμα «Βιώσιμη Γεωργία, Ασφάλεια, Υγιεινή & Επισιτιστική επάρκεια στην μετά COVID-19 εποχή» με την φυσική παρουσία 30 διακεκριμένων εισηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και διαπιστευμένων συνέδρων από επιχειρήσεις, παραγωγούς, τράπεζες και φορείς του ιδιωτικού & δημοσίου τομέα, πάντα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες υγιεινής της Πολιτείας. Το 3 ο Συνέδριο AgriBusiness, είναι στο www.agribusinessforum.org .

Το 3 ο Συνέδριο AgriBusiness Forum 2020 συντίθεται από πέντε θεματικές: (1) Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και οι προκλήσεις για βιώσιμα αγροδιατροφικά συστήματα, (2) Κυκλική Οικονομία, Internet of Food, Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Δίκτυα Λιανικής, (3) Εργαλεία χρηματοδότησης, ασφάλισης & σύγχρονων υπηρεσιών, (4) Επισιτιστική ασφάλεια, θρεπτική αξία και διατροφική επάρκεια στην αλυσίδα τροφίμων και (5) Πολιτικές αντιμετώπισης των βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων προκλήσεων στην αγροδιατροφική αλυσίδα

Related posts

Μ. Σπυράκη: Ένα τρισεκατομμύριο ευρώ για την «Πράσινη Μετάβαση»

Σταύρος Καρυπίδης

Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Αγροτικά Προϊόντα, Μεταποίηση, Τουρισμός, Πολιτισμός (Γαστρονομία).

Δημήτρης Δημητριάδης

Brexit: Οι Ολλανδοί συνοριοφύλακες κατάσχεσαν σάντουιτς ζαμπόν από Βρετανούς οδηγούς φορτηγών που εισήρθαν στην Ε.Ε.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy