Θεσσαλονίκη

Eγκάρδια συνομιλία του προέδρου του ΕΚΘ Χάρη Κυπριανίδη με τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη

Τη στενή συνεργασία των δύο φορέων για την προώθηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος επιβεβαίωσαν ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Χάρης Κυπριανίδης, κατά τη συνάντηση που είχαν στο δημαρχείο.


Ο κ.Κυπριανίδης επισκέφθηκε τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών συναντήσεών του με τους δημάρχους Θεσσαλονίκης. Στο επίκεντρο της εγκάρδιας συνομιλίας που είχαν οι δύο άνδρες βρέθηκε το πρόβλημα της ανεργίας και η διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, όπως επίσης και θέματα περιβάλλοντος και κοινωνικών υπηρεσιών.
«Είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε τον συμπολίτη και συνδημότη μας πρόεδρο του Ε.Κ.Θ. τον Χάρη Κυπριανίδη και να συζητήσουμε κρίσιμα ζητήματα της επικαιρότητας. Με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης μάς συνδέουν κοινοί αγώνες για την κοινωνία, αλλά κυρίως για τους εργαζόμενους», δήλωσε ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης.

Να σημειωθεί ότι το ΕΚΘ είναι ένας από τους κοινωνικούς φορείς της Π.Ε. Θεσσαλονίκης που συγκροτούν το Κέντρο Πρόληψης «ΠΥΞΙΔΑ», στο Δ.Σ. της οποίας συμμετέχει ο εκάστοτε πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, και μάλιστα από τη σύσταση του φορέα που εδρεύει στο δήμο Νεάπολης-Συκεών.


«Όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια, έτσι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε από κοινού για νέες θέσεις εργασίας με στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας που μαστίζει τους νέους, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τις συνθήκες εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων, όπως επίσης και για την προστασία του περιβάλλοντος», πρόσθεσε ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, διαβεβαιώνοντας τον πρόεδρο Χάρη Κυπριανίδη ότι «ο δήμος Νεάπολης-Συκεών θα παραμείνει ενεργός συμπαραστάτης του ΕΚΘ στηρίζοντας όλες τις δράσεις του». Τέλος, έθεσε στη διάθεση όλων των εργαζομένων και των ανέργων τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου.


«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης έχει στενή και καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια με τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη και είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα που διαγράφεται δύσκολο για τους εργαζόμενους, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ακόμα εργασιακή δοκιμασία ως αποτέλεσμα του COVID-19», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΚΘ Χάρης Κυπριανίδης.

Related posts

Εθελοντικός καθαρισμός στις ακτές Περαίας Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Δημητριάδης

Άμεση αλλαγή της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος ζητά ο Δ.Βαρτζόπουλος

Σταύρος Καρυπίδης

Συμπαράσταση στην Αρμενία. Χιλιάδες Έλληνες και Αρμένιοι στην συγκέντρωση συμπαράστασης στην Θεσσαλονίκη.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy