Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

H Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στην τελική φάση του 21ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας

Με τις ευχές όλων των δημοτών ταξιδεύει για τη Νέα Ορεστιάδα, η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, προκειμένου να συμμετάσχει στην τελική φάση του 21ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας, το οποίο άρχισε στις 23 και ολοκληρώνεται 30 Αυγούστου 2020.

Το γεγονός ότι η συμμετοχή της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου μας, εγκρίθηκε και προτάθηκε, από την οργανωτική επιτροπή, μετά από μια δύσκολη και απαιτητική διαδικασία, για το διαγωνιστκό μέρος του Φεστιβάλ, έναντι πολλών άλλων θεατρικών ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα, ενισχύει τις ελπίδες όλων μας, ότι θα επιστρέψει και με μία πρόκριση στις αποσκευές της, την οποία όλοι ευχόμαστε.

Αφίσα παράστασης «Περπατώ εις το δάσος»Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, αύριο Σάββατο 29 Αυγούστου στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο της Νέας Ορεστιάδας η Θεατρική Ομάδα του Δήμου μας θα παρουσιάσει το έργο “Περπατώ εις το δάσος” της Στέλλας Μιχαηλίδου.

Η συμμετοχή αυτή αποτελεί έναν ακόμη σημαντικό σταθμό στην 20χρονη πορεία της Δημοτικής Θεατρικής Ομάδας Κορδελιού Ευόσμου, τα μέλη της οποίας αναβαθμίζουν τα θεατρικά δρώμενα του Δήμου μας, αναδεικνύοντας τη δυναμική του σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στη μετακίνηση των μελών της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου μας προκειμένου να συμμετάσχουν στο 21ο Φεστιβάλ Ορεστιάδας συνέβαλε και η Ευγενική Χορηγία των κάτωθι επιχειρήσεων:

METRO TOURIZM I.K.E
IL MONDO
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΟΧΤΑΠΟΔΑΣ
HEART SO ZA
CLIP NEWS A.E.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΑΧΟΥΣΙΔΗΣ

Related posts

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Δημήτρης Δημητριάδης

Κατάρτιση του ετήσιου μητρώου αρρένων Δήμου Καλαμαριάς (2019)

Στεφανία Ασπρίδου

Σε εξέλιξη έργα σύνδεσης και αποκατάστασης απο την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ΕΥΑΘ

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy