Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Oι εκδηλώσεις του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ που οργανώνει για 5η χρονιά ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Με την πιστή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας του Υπουργείου Πολιτισμού κατά της πανδημίας, αρχίζουν την Δευτέρα 5 Ιουλίου και ολοκληρώνονται την Τέταρτη 21 Ιουλίου, οι εκδηλώσεις του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ που οργανώνει για 5η χρονιά ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, προσφέροντας εναλλακτικές προτάσεις ψυχαγωγίας στους μικρούς και μεγάλους δημότες που παραμένουν στην πόλη.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Αθηνά Παμπουκίδου, στόχος των φετινών εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν ξέγνοιαστες στιγμές χαράς, γέλιου και ψυχαγωγίας στα παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν κατά το διάστημα της πανδημίας, αλλά και να δώσουν μέσα από μια σειρά ποιοτικών πολιτιστικών δράσεων ξανά ζωντάνια στις γειτονιές και τις πλατείες.

«Μετά από μια δύσκολη χρονιά για όλους, μπορούμε επιτέλους να πάρουμε ανάσες ψυχαγωγίας κάτω από τον έναστρο ουρανό. Προσκαλούμε και φέτος τους συμπολίτες μας, να συμμετέχουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας και με την ελπίδα ότι θα αποτελέσουν μια ποιοτική ανέξοδη – διέξοδο διασκέδασης που όλοι έχουμε ανάγκη, ευχόμαστε οι εκδηλώσεις του 5ου Φεστιβάλ να γεμίσουν και να ομορφύνουν τα καλοκαιρινά μας βράδια. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προτεραιότητα στο πρόγραμμα μας έχουν οι προτιμήσεις των μικρών μας δημοτών, που η πανδημία τους στέρησε το παιγνίδι και την διασκέδαση» δήλωσε οΔήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός.

«Με σύμμαχο μας τις Τέχνες και τον Πολιτισμό και με όπλα μας τα μέτρα προστασίας του Υπουργείου Πολιτισμού, ξεκινάμε όλοι μαζί το πολιτιστικό μας καλοκαίρι, με εκδηλώσεις, προβολές και δράσεις για όλες τις ηλικίες, προτιμήσεις και ενδιαφέροντα. Ταυτόχρονα με την λειτουργία του Δημοτικού μας Θερινού Κινηματογράφου, ξεκινάμε και το 5ο καλοκαιρινό μας Φεστιβάλ. Ο στόχος μας φέτος είναι ένας και κοινός. Να αφήσουμε τις Τέχνες μέσα από μια ποιοτική ποικιλία εναλλακτικών πολιτιστικών προτάσεων ψυχαγωγίας, διασκέδασης και προβληματισμού, να μας ταξιδέψουν εκεί που μόνο ο νους και καρδιά μπορούν να φθάσουν. Ψηλά ! » δήλωσε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αθηνά Παμπουκίδου.

Related posts

Ο Δήμος Καλαμαριάς, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για τη σύναψη σύμβασης παροχής τεχνικής επιστημονικής υπηρεσίας – «Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) για κτίρια του Δήμου».

Δημήτρης Δημητριάδης

Εθελοντικός καθαρισμός στις ακτές Περαίας Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Δημητριάδης

Συνεχίζονται τα rapid tests στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη: Μ. Δευτέρα 26/4 στην Πυλαία, Μ. Τρίτη 27/4 στον Χορτιάτη, Μ. Τετάρτη 28/4 στο Ασβεστοχώρι, Μ. Πέμπτη 29/4 στο Πανόραμα Δωρεάν και με ασφάλεια!

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy