Θεσσαλονίκη

O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης υποδέχεται την δημοφιλή ταξιδιωτική blogger Μαρία Κόφου

Η γνωστή Ελληνίδα blogger Μαρία Κόφου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Colors Urban Hotel.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ανέλαβε να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της, με στοχευμένες επισκέψεις σε περιοχές οι οποίες μπορούν να προβληθούν μέσα από το blog, με την δική της ιδιαίτερη οπτική, που προσελκύει χιλιάδες followers.

Το γνωστό blog T-Stories πρόσθεσε ακόμα ένα “T” for Thessaloniki, μια και ο τρόπος που προβάλει η Μαρία Κόφου τις περιοχές που επισκέπτεται, είναι μοναδικός και αυτό την κάνει να ξεχωρίζει και να θεωρείται από τις καλύτερες travel blogger στην Ελλάδα.

Η Θεσσαλονίκη ήταν ο πρώτος της προορισμός μετά το lockdown και αυτό κάνει έναν ταξιδιώτη, να αντιλαμβάνεται πλέον διαφορετικά τα πράγματα, ακόμα και αν έχει επισκεφθεί μια πόλη πολλές φορές.

Η Μαρία Κόφου επισκέφθηκε, με την καθοδήγηση και την διευκόλυνση στις μετακινήσεις της του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, σημεία της Θεσσαλονίκης που δεν είχε γνωρίσει στο παρελθόν, αποδεικνύοντας πως είναι μια πόλη που κάθε φορά μπορείς να ανακαλύψεις νέες εμπειρίες ακόμα κι αν είσαι…..δεινός ταξιδευτής.

Χαρακτηριστικό της απήχησης της δημοφιλούς blogger είναι οι 40.000 ακόλουθοι στο Instagram απ’ όλον τον κόσμο μια που η ίδια έχει ταξιδέψει σε σχεδόν 50 χώρες και έχει αποτυπώσει τις εμπειρίες της, με φωτογραφίες αλλά και με τις δικές της αληθινές ιστορίες.

Τ Stories λοιπόν από μία πόλη…with many stories, one heart

Related posts

Διαδικτυακή συνάντηση εργασίας με θέμα «Συμμετοχικές διαδικασίες και συνέργειες για την ανάπτυξη Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας»

Δημήτρης Δημητριάδης

Καράογλου. – «Ε, όχι και να κουνά το δάχτυλο ο ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα της Θεσσαλονίκης…»

Δημήτρης Δημητριάδης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, πρόκειται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα ΛΑΕΚ 1-49 του ΟΑΕΔ, για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy