Θεσσαλονίκη Πολιτισμός

O Mανούσος Μανουσάκης μιλά στον FM100 για την Αγιά Σοφιά

Είμαστε μόνοι μας”. Με αυτή τη φράση ο σκηνοθέτης της σειράς «Το κόκκινο Ποτάμι» σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις μετά την απόφαση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί.

Ο κ. Μανουσάκης, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100 και την εκπομπή “Θέσεις και Απόψεις” με τον Βασίλη Κοντογουλίδη, εξέφρασε την απογοήτευσή του από τη στάση που έδειξαν οι μεγάλες δυνάμεις επισημαίνοντας ότι “ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα και κάνουν άνευρες δηλώσεις”.

Σχετικά με τη σειρά «Το κόκκινο Ποτάμι» εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο κοινό που την αγκάλιασε.

“Μας δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε όσα έγιναν με τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Αποτυπώσαμε την Ιστορία. “Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι για τη σχέση μας με το κοινό γιατί το έργο ικανοποίησε τους σκοπούς του” δήλωσε ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης.

Επιπλέον, ο κ. Μανουσάκης περιέγραψε πώς βίωσαν οι πρωταγωνιστές τις κρίσιμες ιστορικά σκηνές της σειράς, τονίζοντας ότι οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί έδωσαν την ψυχή τους για την παραγωγή της.

Related posts

Διαδικτυακό Βιωματικό Εργαστήριο δωρεάν για πολίτες στην Καλαμαριά

Δημήτρης Δημητριάδης

Θεσσαλονίκη – Διακοπές νερού

Δημήτρης Δημητριάδης

Στρατηγικό marketing management τουριστικών μονάδων & καταλυμάτων στην εποχή του Covid 19

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy