ΓΥΝΑΙΚΑ

spf και κάλυψη πάνε πακέτο

Όλοι γνωρίζουμε τον κανόνα όταν πρόκειται για αντηλιακό: το φοράμε όλη μέρα, κάθε μέρα. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι μην σας πω ακόμα και μέσα στο σπίτι. Από την άλλη πλευρά το θέμα της χρήσης foundation με αντηλιακό είναι ένα θέμα που σηκώνει συζήτηση.
Για παράδειγμα τι δείκτη προστασίας ή τι είδους προστασία χρειάζεστε πραγματικά; Πρέπει να το σκεφτείτε ξανά. Είναι αρκετό το SPF στο foundation που χρησιμοποιείτε;
Πρέπει να εφαρμόσετε το αντηλιακό σας κάτω από το μακιγιάζ σας;
Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε.
Πάνω από το μακιγιάζ;
Κάθε πότε ανανεώνω; κτλ

Θα σκεφτείτε και πολύ σωστά, το foundation που χρησιμοποιειώ έχει ήδη SPF.

Μπορείτε να βασιστείτε σ’αυτό;
Καλύτερα όχι διότι πολλά foundation είναι αναξιόπιστα ως προς το επίπεδο προστασίας. Επιπλέον, το μακιγιάζ δεν εφαρμόζεται πάντα ομοιόμορφα και φεύγει εύκολα (πράγμα που σημαίνει ότι μένετε σίγουρα εκτεθειμένες στην ηλιακή ακτινοβολία) Καλό θα ήταν λοιπόν να φοράτε αντηλιακό κάτω από το foundation για να έχετε διπλό όφελος. Και μια ενυδατική βάση (απαραίτητη για πολλές από εμάς) και αντηλιακή προστασία.
Πάντα περιμένουμε να μείνει το αντηλιακό για λίγο πάνω στο πρόσωπο και μετά εφαρμόζουμε το foundation.
Συμπέρασμα;
Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα γενναιόδωρο στρώμα αντηλιακού στο πρόσωπό σας πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ της αρεσκείας σας. Επιλέξτε ένα foundation που ας αρέσει ανεξάρτητα από το SPF και σκεφτείτε το μακιγιάζ με πρόσθετη προστασία από τον ήλιο ως μπόνους.

Related posts

Η Παγκόσμια Ημέρα Αγρότισσας στο διαδίκτυο

Δημήτρης Δημητριάδης

Καρκινάκι…..αυτός είναι ο μήνας σου

Στεφανία Ασπρίδου

Απλά tips για ένα πιο λεπτό πρόσωπο

Στεφανία Ασπρίδου

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy