Βόρεια Ελλάδα Περιφερειακά Νέα

To ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας παρέχει προστατευτικές μάσκες στους επιβάτες.

Μεγάλη ποσότητα μασκών μιας χρήσης προμηθεύτηκε το ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας, και από σήμερα θα τις διαθέτει στο επιβατικό κοινό προς χρήση, σε εκείνους που δεν έχουν, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στα λεωφορεία -και μετά την αποβίβαση τους να τις ρίχνουν στους κάδους απορριμμάτων.

Η εφαρμογή του μέτρου κρίθηκε επιβεβλημένη μετά την αύξηση τελευταία των κρουσμάτων της Covid-19, υποχρεωτική και για τους οδηγούς, οι οποίοι θα προσφέρουν τις μάσκες στους επιβάτες, μετά από ένα διάστημα χαλάρωσης των υγειονομικών μέτρων και τη μη τήρησή τους από οδηγούς και επιβάτες.

ΕΡΤ

Related posts

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην πρώτη διαδικτυακή έκθεση για ελληνικά τρόφιμα και ποτά “Food Market Show 2020”

Δημήτρης Δημητριάδης

Θ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: “οι βορειοελλαδίτες είμαστε ευγνώμονες στον ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΑΡΤΗ”

Δημήτρης Δημητριάδης

Α. Τζιτζικώστας: «Ζητώ έκτακτο σχέδιο δράσεων για τη στήριξη της οικονομίας σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Κεντρική Μακεδονία»

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy